Beweging in Ontwikkeling kindercoaching en ouderbegeleiding

Creëer een happy family

Een korte online training voor meer vertrouwen in je ouderschap, rust in huis en verbinding in je gezin. Een waardevolle aanpak voor een gelukkig gezin.

Je kunt direct beginnen met de training!

160+

gezinnen geholpen

4,8/5

gemiddelde review

24

jaar ervaring

JOUW GEZIN ONTKRACHT DOOR
ONVERWACHTE GEBEURTENISSEN?

Als je als ouder wil leren hoe je je kinderen in deze hectische en snel veranderende maatschappij met de juiste tools in hun rugzak op eigen benen kunt zetten zonder door je eigen hoeven te zakken, dan ga je nu ontdekken hoe dat kan.

We zijn als ouders bijna allemaal gestart met dromen en idealen over onze rol als ouder en hoe we onze kinderen willen zien opgroeien. En het is lastig om aan die dromen en idealen vast te houden in de hectiek van alledag. Zeker als je binnen je gezin ook nog eens te maken krijgt met heftige uitdagingen als echtscheiding, financiële problemen of ziekte.

Juist in turbulente tijden als deze is het lastig om tijd en aandacht te besteden aan jezelf en je gezin en te blijven staan voor wat jij belangrijk vindt. Je bent vatbaar voor de invloeden en afleidingen van buitenaf en het ontbreekt je aan de rust om even stil te staan en te voelen of dit wel het leven is dat jij voor jezelf en je gezin voor ogen hebt.

Dus ga je mee in de stroom.

Pak je gezondheid en geluk terug

Maar er is een manier om de gezondheid en het geluk van je gezin terug te pakken. Zelfs als jullie te maken krijgen met onverwachte gebeurtenissen en tegenslagen.

In een hectische en snel veranderende wereld heb je namelijk twee mogelijkheden: of jezelf en je gezin laten meevoeren met de stroom, of je eigen koers varen. De Family Boost helpt je om dat laatste te doen.

Deze training helpt je te ontdekken vanuit welke waarden jij je gezin invulling wil geven en hoe jij het voorbeeld voor je kind kunt zijn dat je wil zijn. En geeft je praktische tools om dat ook voor elkaar te krijgen.

Met de acht modules van de Family Boost stap je even uit de maalstroom en dompel je je onder in jezelf en je gezin. Verbeter de vitaliteit, vergroot de veerkracht, verdiep de ontspanning en versterk de verbinding van jezelf en je gezin. Niet met trucjes. Maar met een manier van leven waarvan jullie gelukkig worden.

Praktisch

Deze training zet je aan het denken. De opdrachten zijn gemakkelijk toepasbaar. Je kunt elke dag opnieuw aan de slag met wat jij belangrijk vindt.

Verrassend

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Jouw keuze is een voorbeeld voor je kinderen. Zo draag jij bij aan een veerkrachtige volgende generatie.

Verbindend

Leven vanuit jouw waarden zorgt voor een diepere verbinding met de mensen die je lief zijn. Je voelt je gesteund en gedragen en ervaart samen meer geluksmomenten.

in deze hectische wereld word je
op de proef gesteld

In het hectische gezinsleven staan de dromen en idealen die je hebt als ouder al snel onder druk. Bovendien worden jij en je gezin in de wereld van nu nog eens extra op de proef gesteld. Een ongezonde levensstijl, gemak en comfort, overvolle agenda’s en verbinding via schermen zijn een gewoonte geworden. Het is gemakkelijker om je met die stroom mee te laten voeren dan ertegenin te zwemmen. 

Maar hoe meer je afdrijft van waar jij als ouder voor staat, des te moeilijker wordt het om hét voorbeeld te zijn van wat jij je kind wil meegeven. En daar wordt niemand gelukkig van. Het ondermijnt jullie veerkracht. En het maakt jullie als gezin minder wendbaar en weerbaar bij plotselinge veranderingen.

Het gevolg: zowel je gezin als je kinderen zijn vatbaarder voor ziekte, onmacht, stress en eenzaamheid. Een regelrechte bedreiging van jullie gezinsgeluk.

Tijd voor je eigen koers

Tijd om uit de maalstroom te stappen en je eigen koers te varen met de Family Boost als brandstof. Want als jij gaat voor wat jij belangrijk vindt en je waarden kunt leven binnen jouw gezin vergroot je jullie veerkracht. Worden jullie wendbaar en weerbaar. En zul je met elkaar steeds meer geluksmomenten ervaren. Wat er ook gebeurt.

Met 30 dagen garantie

Het eerlijke verhaal over ouderschap

Het ideale gezin bestaat niet. En toch ben je keihard aan het werk om alle ballen in de lucht te houden.

Om de ideale ouder, partner, broer, zus, zoon, dochter, vriend, vriendin en collega te zijn. Te kunnen sporten, er goed uit te zien, gezond te eten, jezelf te ontwikkelen, tijd te besteden aan je hobby’s, op tijd naar bed te gaan, te genieten van je kinderen, aandacht te besteden aan je partner, af te spreken met vrienden, regelmatig op bezoek te gaan bij familie, lol te hebben in je werk en ook nog …………………….

En dat allemaal tegelijk. Omdat dat het beeld is dat je voorgeschoteld krijgt via al die schermen. Omdat je denkt dat andere ouders dit wel kunnen.

Veel ouders worstelen hiermee

De werkelijkheid is dat veel ouders worstelen om dit voor elkaar te krijgen. En in plaats van zich te realiseren dat het beeld niet klopt gaan ze nog meer hun best doen. Met als gevolg dat ze steeds minder energie hebben, twijfelen of ze het wel goed doen, steeds meer stress ervaren en meer dan eens het gevoel hebben er alleen voor te staan.

Hun dromen en idealen worden overschaduwd door hectiek van het gezinsleven en een verknipt ideaalbeeld dat de norm is geworden. Het leven wat ze leiden is niet wat ze voor zichzelf en hun gezin voor ogen hebben.

Er zijn steeds meer ouders die het anders willen. Zij gaan om zoek naar hoe het anders kan. Naar een manier van leven die wel bij ze past. En waar zij en hun gezin wel gelukkig van worden.

het kan anders!

De realiteit is dat je kinderen groot zijn voordat je het weet. Besef dat ze vanuit een stevige basis straks weerbaar en wendbaar op hun eigen benen kunnen staan. En dat jij die basis kunt creëren.

In plaats van je te laten afleiden door waar je geen invloed op hebt, richt jij je aandacht op wat je wel kunt veranderen zodat jij het verschil kunt maken voor jezelf en je gezin.

In plaats van te vervallen in een ongezonde levensstijl, onmacht, stress en eenzaamheid, kies jij voor meer vitaliteit, veerkracht, ontspanning en verbinding zodat jij en je gezin meer geluksmomenten ervaren.

Jij kunt ervoor kiezen om het anders te doen.
Bij elke stap die je zet zal je hart sneller kloppen.
Bij elke stap die je zet kom je dichter bij het gezin dat je voor ogen hebt

Omdat jij leeft vanuit jouw waarden.
Omdat je de ouder bent die je wil zijn.
En daarmee hét voorbeeld voor je kinderen.

Een waardevolle manier voor een gelukkig gezin, dat is de Family Boost.

Met 30 dagen garantie

Femke en Anne Marije zijn erg fijne coaches; ze luisteren goed, maken een plan en geven een fijne begeleiding.
Annelot
Google review
Wat een ontzettend fijne, warme, betrokken en professionele begeleiding! Als ouder heb ik zoveel geleerd. Dit neem ik mee voor de rest van mijn leven!
Esther
Google review

anne-marije van RIET en
Femke Kooijmans

Vanuit hun ervaring dat het écht anders kan in de zorg rondom ouders en kinderen hebben Femke en Anne-Marije in 2014 Beweging in Ontwikkeling opgericht. Jaarlijks komen van heinde en ver gezinnen naar hen toe met een kind met langdurige pijn en vermoeidheid. Sinds de start hebben ze al meer dan 160 gezinnen kunnen begeleiden naar gezondheid en gezinsgeluk met hun unieke coachingstraject, de Family Toolbox.

Opgeleid als kinderfysiotherapeut, bewegingswetenschapper, pedagoog, kinder- en jongerencoach, ouderschapscoach en haptonoom integreren ze al hun kennis en ervaring op het gebied van bewegen, groeien, ontspannen en verbinden in hun holistische aanpak.

Ze geven workshops, lezingen en expertmeetings op congressen en symposia en trainen collega’s in opleiding. Ouders en kinderen waarderen hun persoonlijke en positieve benadering en hun creativiteit en humor.

Maak je gezin weerbaar

Vitaliteit. Veerkracht. Ontspanning. Verbinding. Maak je gezin weerbaar en ervaar samen meer geluksmomenten. Met deze training ontdek je:

in 8 lessen weer een happy family

gezinsgeluk

Welke waarden vind jij belangrijk voor je gezin? Je creëert een stevige basis voor nu en in de toekomst.

gezin ontkracht

Ziekte, onmacht, stress en eenzaamheid. Je ziet hoe het ervoor staat en wat je anders wil.

weerbare gezin

Geef je gezin een boost in de juiste richting. Maak haalbare doelen zodat je aan de slag kunt.

vitaliteit

Ontdek wat jou de grootste vitaliteitsboost geeft als het gaat om beweging, voeding en slaap.

veerkracht

Ontdek hoe je je kind in moeilijke situaties ondersteunt zodat zijn zelfvertrouwen groeit.

ontspanning

Ontdek wat jij nodig hebt om te ontspannen. Ontvang een krachtige tool die de sfeer in huis ten goede komt.

verbinding

Ontdek hoe je met ouderwetse middelen de verbinding met mensen die je lief zijn verder versterkt.

winst

Ontdek op een creatieve manier hoe jullie samen meer dierbare herinneringen maken.

De aanpak van Beweging in Ontwikkeling is goed en gestoeld op jarenlange expertise. Dus ik beveel ze van harte aan.
Roger
Google review
Na zo lang in onzekerheid te zitten over de gezondheid van mijn kind was het een enorme opluchting om bij jullie wel begrepen te worden. Ik zie ook dat die aanpak werkt.
Edith

kom nu in beweging

In boeken en op internet kun je allerlei informatie lezen over ouderschap en opvoeding. Uit je omgeving kun je allerlei tips krijgen. Maar er bestaat geen standaard ouder en ook geen gemiddeld gezin. Wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander.

Daarom draait de FamilyToolbox om bruikbare kennis, tips en tools. Gebaseerd op ervaren succes in de praktijk. De video’s zijn kort. De opdrachten gemakkelijk toepasbaar. Je pikt eruit wat bij jou past.

Een duidelijk stappenplan zorgt voor houvast en vertrouwen zodat de keuzes die jij maakt gezondheid en geluk opleveren voor jou en je gezin.

Dit is het moment. Kies voor gezinsgeluk. Doe mee met de FamilyBoost.

Met 30 dagen garantie

de family boost

Nieuw: Family boost training, meer rust en verbinding in je gezin.

8 waardevolle en inspirerende video’s.
Digitaal werkboek met handige tools.
Niet goed geld terug garantie.

€ 127,-

€ 127,-

Inclusief BTW

De ‘Zou je dat nou wel doen?’ Garantie

Probeer de FamilyBoost voor 30 dagen.

We staan voor de inhoud en kwaliteit van onze training.

Heb je de video’s bekeken, de opdrachten uitgevoerd en de tips en tools toegepast en levert het je niets op? Stuur dan binnen 30 dagen een mailtje naar hallo@beweginginontwikkeling.nl en je krijgt je geld terug.
Zo kun jij zonder enig risico ontdekken wat je FamilyBoost voor jou en je gezin kan betekenen.

Met de Family Boost download je de kennis, inzichten en ervaring uit tweemaal

  • 15.000+ gegeven 1-op-1 coachingssessies aan kinderen, ouders en gezinnen
  • 24+ jaar ervaring met hoe het anders kan in de gezondheidszorg
  • 300+ bestudeerde boeken op het gebied van bewegen, groeien, ontspannen en verbinden
  • 19+ ervaring met ouderschap en opvoeding
  • 8 jaar aan ondernemerschap

Bespaar jezelf de tijd die wij hebben besteed en de valkuilen waar wij in zijn gestapt.
Geen snelle trucjes maar duurzame tips en tools. Zodat jij kunt focussen op wat écht werkt.
Waardoor jij fitter, steviger, relaxter en meer in verbonden in het leven staat.

Dat maakt niet allen voor jou een groot verschil. Maar zal ook een grote impact hebben op je gezin en dus op de volgende generatie.

Nu met extra bonussen

Ter waarde van € 99,-

Bonus 1: De ‘ontstressthermometer’

Een krachtige tool waardoor jij de rust zelve kunt blijven en je de sfeer in huis 180 graden de positieve kant op kunt draaien. Zo simpel kan het zijn.

Als jij weet hoe jouw thermometer werkt heb je goud in handen. Door zelf kalm te blijven kun je zelfs je gestreste kind kalmeren. En als jij het kan leert je kind dit vanzelfsprekend ook. Niet dat er nooit meer korte lontjes of stressmomenten zijn, maar het ontploffingsgevaar is een stuk kleiner. En dat betekent rust in huis.

BONUS 2: Affiliate programma

De prijs voor deze training is al enorm laag. Bovendien kun je zelfs met een klein beetje moeite het hele bedrag zo weer terugverdienen dankzij ons affiliatie programma. Dat is een handig softwareprogramma waarmee je je persoonlijke link kunt delen met familie, vrienden en mensen die je kent van je werk. Je krijgt elke keer de helft van het aankoopbedrag als je hen enthousiast hebt weten te maken voor deze training.

Ondertussen help je mee de Family Boost te verspreiden. En zo meer gezinnen weer grip te geven op hun eigen gezondheid en gezinsgeluk. Zodat we met elkaar de basis leggen voor een veerkrachtige volgende generatie.

veelgestelde vragen

Zodra je betaald hebt krijg je een bevestiging met de factuur en een mail met inloggegevens. Je kunt dus meteen beginnen.

Je houdt onbeperkt toegang. Je hoeft dus niet alles in één keer te doen. Pik eruit wat bij jou past en waar je op dat moment op wil inzetten. Je kunt de video’s stuk voor stuk weer terugkijken en zo verder bouwen aan de gezondheid en het geluk van jouw gezin.

Absoluut! Juist jongeren zijn gevoelig voor veranderingen in hun omgeving. En nog meer als die veranderingen plotseling zijn. Ze staan op het punt om uit te vliegen, weg van de geborgenheid van het gezin en stappen een voor hen nieuwe, onbekende en hectische wereld in. Terwijl ze nog volop aan het ontdekken zijn wie ze zijn, bij welke mensen ze zich het prettigst voelen, waar hun grenzen liggen, wat bij ze past en waar ze zich goed bij voelen. Een stevige thuisbasis is dan het houvast wat ze nodig hebben.

Wil je zonder enige moeite en binnen no-time effect zien.
Dan is de FamilyBoost niks voor jou.

Geluk krijg je nu eenmaal niet cadeau.

Dus voordat je de knoop doorhakt en de training koopt, realiseer je twee dingen.
1. Het doornemen van de training is in een uurtje gepiept, maar je zult zelf stappen moeten zetten om het verschil te kunnen maken.
2. Er zijn geen trucjes waardoor het morgen ineens totaal anders gaat. Wat je krijgt is de basis waarop jij kunt bouwen aan gezondheid en gezinsgeluk.
We raden je dus af om impulsief te kopen.
Maar ben je bereid je vol in te zetten om hét voorbeeld voor je kind te zijn en fitter, steviger, relaxter en meer verbonden in het leven staan?

Dan is de Family Boost voor jou!

Als je de tijd en de moeite hebt genomen om tot hier te komen dan is dit een cadeau dat je jezelf en je gezin niet mag ontnemen. Blijkbaar kriebelt er wat bij je. Heeft iets je geraakt. Is er iets in je dat zoekt naar meer. Het stemmetje in je hoofd zal zeggen dat het nu niet het juiste moment is. Of dat je het ook zelf wel kan.

Maar met deze kleine investering heb je niets te verliezen. Juist doordat je in deze training alleen met de basis aan de slag gaat en je bruikbare tips en tools krijgt, zijn de video’s kort, de opdrachten gemakkelijk in te passen en maak je de training ook daadwerkelijk af. Al zou je je maar 10% fitter, veerkrachtiger, relaxter en meer verbonden voelen. Wat een wereld van verschil zou dat betekenen. Voor jezelf én voor je gezin.

Als je niks doet in een wereld waarin een ongezonde levensstijl, gemak en comfort, stress en verbinding via schermen jou en je gezin voortdurend de verkeerde kant op trekken, drijf je steeds verder af van wat je voor ogen had. Dus pak de leiding.

Stopt met twijfelen.
Stel niet uit.

Geef je gezin een Family Boost cadeau.

start nu met de family boost

Een korte online training voor meer vertrouwen in je ouderschap, rust in huis en verbinding in je gezin. Een waardevolle aanpak voor een gelukkig gezin.

€ 127,-

Inclusief BTW

Scroll naar top
Beweging in Ontwikkeling draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches